Вихованців і батьків будинку сімейного типу у Кропивницькому привітали з Міжнародним днем сім’ї

П'ятниця, 14 травня 2021 15:38

У суботу, 15 травня, відзначається Міжнародний день сім’ї. Напередодні свята до дитячого будинку сімейного типу Холодовських у Кропивницькому  завітав заступник міського голови Сергій Колодяжний разом із  начальником управління з питань захисту прав дітей Тетяною Тимоховською.

Гості привітали родину зі святом, батькам-вихователям Анатолію та  Юлії Холодоським від оголосили подяку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету за значний особистий внесок у справі зміцнення родинних цінностей, виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримки сімейних традицій та з нагоди Міжнародного дня сім'ї, а також вручили подарунки. 

- Прийміть щирі вітання від міського голови Андрія Райковича. Сім'я - це велика цінність! У вас велика родина, ви виховуєте десятеро дітей. Висловлюю слова глибокої поваги та вдячності за небайдужість до дитячих доль, за велику відповідальність, яку ви взяли на себе. Бажаємо вам родинного затишку, миру, злагоди та добробуту!, - відзначив у вітальному слові Сергій Колодяжний.

Діти радо зустрічали гостей, розповідали про успіхи у навчанні, про власні  досягнення, про допомогу батькам. Мама Юлія Холодовська поділилася планами на майбутнє та провела для відвідувачів екскурсію будинком і подвір'ям. 

Усі новини