Викошування трави і боротьба з бур’янами на території Кропивницького вестимуться системно

Понеділок, 17 травня 2021 14:42

Стан покосу трави і боротьби з бур’янами у Кропивницькому міський голова Андрій Райкович визнав незадовільним. Очільник міста поставив чітке завдання перед керівником КП «Благоустрій» під час апаратної наради сьогодні, 17 травня. Комунальники мають у жорсткі терміни пожвавити роботи з викошування трави в зелених зонах міста і зробити їх системними.

- Працюйте активніше. В'їзди в місто, паркові зони, газонні частини мають бути впорядкованими. ЖЕО, управляючі компанії, активно включіться, візьміть на себе не лише прибудинкові території, а й прилеглі до них газонні території, сквери. На літній період викошування трави – це питання, яке повинне вирішуватись системно, - попередив Андрій Райкович. - Це ж стосується і керівників підприємств. установ та організацій усіх форм власності. Прилеглі території повинні бути прибраними.

Одночасно спецінспекція міської ради отримала доручення вимогливіше контролювати порядок в зелених зонах і штрафувати тих, хто систематично порушуватиме правила благоустрою міста.

Усі новини