Віктор Кухаренко: опалювальний сезон у Кропивницькому розпочався у штатному режимі

Вівторок, 2 листопада 2021 13:25

Перебіг входження Кропивницького в опалювальний сезон ста темою  брифінгу начальника головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктора Кухаренка сьогодні, 02 листопада.

- Опалювальний сезон в Кропивницькому стартував 15 жовтня, коли розпочали свою роботу чотири котельні міста, які опалюють заклади охорони здоров’я, зокрема міський пологовий будинок, дитячу обласну лікарню, міську лікарню швидкої медичної допомоги та обласний госпіталь ветеранів війни. Згодом поступово вводилися в роботу й інші котельні. Станом на 01 листопада всі 23 котельні КП “Теплоенергетик” працюють в штатному режимі і підтримують  температуру теплоносія, залежно від температури повітря по місту, - відзначив посадовець.

Віктор Кухаренко не приховував той факт, що зі стартом опалювального сезону проявилися і певні проблеми на мережах: початок подачі тепла завжди виявляє слабкі місця у теплопроводах. Він назвав три дитячих садочки: №31, №27, №17 та три школи №4, №24, №20, які тимчасово залишаються  без теплопостачання через пориви на теплових мережах.

- Аварійні бригади КП «Теплоенергетик» працюють у цілодобовому режимі. Докладається максимум зусиль, щоб оперативно ліквідувати аварійність на мережах, - наголосив Віктор Кухаренко.

Щодо тарифів за послуги централізованого теплопостачання, то начальник головного управління ЖКГ  наголосив, що для населення залишено тариф на рівні того, який діяв в кінці опалювального сезону 2020-2021 року — 2005,60 грн/Гкал, або це 50 грн. 85 коп. за квадратний метр опалювальної площі.

Усі новини