Віктор Житник: комунальний транспорт у Кропивницькому працює на всіх маршрутах у штатному режимі

Четвер, 8 грудня 2022 11:49

Незважаючи на складні погодні умови, сьогодні, 08 грудня, у Кропивницькому на маршрути виїхали майже всі тролейбуси, автобуси і маршрутні таксі. Про це повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Кропивницької міської ради Віктор Житник.

- Протягом минулої ночі містом курсували два тролейбуси, які зчищали обледеніння на електромережі, що живить електротранспорт. Завдяки цьому сьогодні зранку на маршрути вийшли 26 тролейбусів і 24 автобус, а також маршрутні таксі. Загалом пасажирів обслуговують 170 транспортних засобів, - повідомив Віктор Житник.

Посадовець подякував працівникам комунальних підприємств "Універсал 2005" і "Благоустрій", які протягом усієї ночі посипали транспортні магістралі протиожеледною сумішшю, завдяки чому комунальний транспорт зміг у штатному режимі виїхати на роботу.

- На селище Нове великомісткі автобуси замінили тролейбуси, бо під час низьких температур стан батарей тролейбусів не дозволяє повністю проїхати маршрут. Але проблем із перевезенням жителів Нового немає, - запевнив Віктор Житник.

Усі новини