Вісім із 20 нових великомісних пасажирських автобусів вже прибули до Кропивницького

Понеділок, 18 вересня 2017 14:01

Великомісні пасажирські автобуси продовжують прибувати до Кропивницького. Вже прибули вісім із двадцяти транспортних засобів і будуть надходити по чотири автобуси щотижня. Їхню зручність для пасажирських перевезень містянам  продемонстрували під час відзначення Дня міста.

 Міський голова Андрій Райкович, під час засідання апаратної наради сьогодні, 18 вересня,  дав завдання керівництву управління розвитку транспорту та зв’язку не зволікати з їх виходом на маршрути.

- Перші дні необхідно буде проаналізувати, як вони мають вписатися в загальний графік, коли у місті пересувається найбільший потік пасажирів, – порадив Андрій Райкович. - Щоб ми не методом проб і помилок, а обдумано і професійно випустили ці машини на маршрути. Робоча група знов відслідкує маршрути, якими курсуватимуть нові автобуси. Ті перевірять, чи в нормальному стані шляхи. А поліцію міський голова попросив попрацювати з автолюбителями, аби ті не паркували авто на узбіччях та не заважали проїзду великогабаритного транспорту.

Усі новини