Влучні постріли кропивницьких кульовиків

П'ятниця, 24 грудня 2021 15:12

Упродовж восьми днів, із 16 по 23 грудня, у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів 2001 року народження та молодших. Змагання зібрали 300 учасників із 44 команд. 

Кіровоградську область представляли семеро спортсменів з Кропивницької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3, один кульовик з Кіровоградської обласної школи вищої спортивної майстерності та четверо спортсменів з Петрівської ДЮСШ “Олімп”.

Чемпіонами України у вправі ПП-мікст (пневматичний пістолет, стрільба по мішені з чорним колом, 30 залікових пострілів) стали студент першого курсу факультету фізичного виховання ЦДПУ імені В. Винниченка Роман Копійка в парі з Юлею Ісаченко. У вправі ПП-3 (пневматичний пістолет, стрільба по мішені з чорним колом, 60 залікових пострілів) Роман Копійка став бронзовим призером. 

У командному заліку у вправі ПП-3 п’яте місце посіла Поліна Павлова, а Дар'я Стефанова, Кароліна Корпусенко та Дар'я Фрідман у вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, стрільба стоячи, 60 залікових пострілів) стали сьомими.

Дар'я Стефанова та Дар'я Фрідман також продемонстрували високі особисті результати. 

Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов, Лілія Нестеренко і Юлія Тарасова.

Усі новини