Ворог атакує енергетичну інфраструктуру України: споживання електроенергії має бути заощадливим

Понеділок, 17 жовтня 2022 16:30

Сьогодні, 17 жовтня, зокрема, зафіксовано 5 ударів дронами російських агресорів у Києві, завдані ракетні удари по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Пошкоджені енергетичні об'єкти та житловий будинок. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки.

За інформацією Прем’єр – міністра України Дениса Шмигаля, наразі всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання.

- Кожен регіон має план антикризового реагування. І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години. Вистоїмо! Все подолаємо! Переможемо!, - відзначив Денис Шмигаль.

У свою чергу, начальник Кіровоградської ОДА Андрій Райкович подякував жителям області за оперативне реагування на заклик Уряду та економію електроенергії.

Але це не разова акція. Ми повинні дотримуватись правил економії, раціонально використовувати електроенергію не лише в часи пікових навантажень. Жорстка економія має стати правилом життя, - зауважив Андрій Райкович.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13