Всі зупинки громадського транспорту у Кропивницькому мають регулярно прибиратися

Понеділок, 15 січня 2018 14:21

Погодні умови дозволяють завершити у Кропивницькому прибирання проїжджої частини доріг,  узбічч, тротуарів, газонів -  всього, що не встигли вичистити восени. Таке завдання поставив міський голова Андрій Райкович комунальним службам міста під час апаратної наради сьогодні, 15 січня.

- Ми вивезли  багато листя, сміття, але не скрізь і не все, - відзначив міський голова. - Тому не дозволяйте собі  розслабитися і активно, а, головне, систематично чистіть підбордюрну частину, особливо біля зупинок громадського транспорту.

Окрему увагу комунальників очільник міста звернув на необхідність підтримання належної чистоти і порядку на автобусних зупинках.

- Потрібно вже визначитись, хто відповідатиме за всі зупинки у Кропивницькому, а не лише в центрі. Там більш-менш порядок, - наголосив Андрій Райкович. - Відпрацюйте графіки прибирання. Скільки можна про це говорити публічно?! Невже це велика проблема - вибудувати систему прибирання зупинок? Залучати і двірників з ЖЕО. Крім того, у нас також немає якісного і систематичного прибирання тротуарів вздовж магістральних доріг. Цю проблему теж необхідно закрити.

Управління розвитку торгівлі і побутового обслуговування населення, у свою чергу, має ще раз звернутися до всіх власників торговельних об’єктів і закладів громадського харчування щодо наведення порядку на прилеглих територіях. 

 

Фото: Перша електронна газета

Усі новини