Встигни зробити добру справу: працівники Кропивницької міської ради зібрали допомогу для українських захисників

П'ятниця, 8 грудня 2023 11:02

Уже традиційно з нагоди визначних дат чи то професійних, чи світських, чи релігійних службовці Кропивницької міської ради проводять благодійні акції та збори на потреби наших славних ЗСУ. Посадовці та депутати постійно підтримують захисників, які зараз боронять Україну.

Напередодні Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування працівники виконавчих органів Кропивницької міської ради  ініціювали благодійну акцію “Встигни зробити добру справу”. Мета акції - підтримати захисників та захисниць України необхідними речами та продуктами.

Сформували більше 30 боксів, до яких поклали ліки, солодощі та сухофрукти, каву, чай, засоби особистої гігієни, теплі шкарпетки, рукавички, шапки. Окрім того, зібрали кошти, за які купили зимове взуття.

Частину необхідних речей передадуть працівникам міської ради, які зараз проходять службу в зоні бойових дій, та членам їхніх родин, а таких сімей в органах місцевого самоврядування більше 60.

Це не перша акція збору допомоги нашим захисникам, до якої долучаються посадовці. Під час благодійного ярмарку «Добро жіночими руками» зібрали  зібрали 27870 гривень на придбання квадрокоптера та приладу нічного бачення.

До Дня міста працівники міської ради під час акції «Квіти для ЗСУ» задонатили понад сто тисяч гривень.

Нинішню допомогу спрямують для підтримки воїнів на  Херсонський, Донецький, Дніпропетровський, Запорізький, Харківський напрямки.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13