Вулицю Вокзальну у Кропивницькому готують до проведення капітального ремонту

Вівторок, 11 травня 2021 16:11

Капітальний ремонт вулиці Вокзальної у Кропивницькому залишається одним із пріоритетних проєктів розвитку інфраструктури  на 2021-й рік

На цьому наголосив міський голова  Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 11 травня.

Вулиця Вокзальна - стратегічна магістраль, що поєднує густонаселені частини міста, її необхідно відремонтувати вчасно, якісно і без створення особливої напруги для мешканців міста, переконаний міський голова. Але ремонт не розпочнеться, поки ОКВП «Дніпро - Кіровоград» не прокладе по цій вулиці новий водопровід.

- Я прошу керівництво водогону не затягувати з прокладанням нової нитки водопроводу. Ми чекаємо тільки на вас, тож  вимагатиму працювати якісно і швидко, - наголосив міський голова. – Моєму профільному заступнику, керівництву головного управління ЖКГ, представникам патрульної поліції, служби організації дорожнього руху – необхідно завчасно зібратися і детально продумати, як буде організовано рух транспорту цією вулицею під час її ремонту. Це серйозна задача, яку варто зрозуміти і спланувати завчасно. Грамотний і якісний план ремонту повинен бути вже зараз. І щоб містяни знали, якою буде схема руху громадського транспорту.  

Андрій Райкович також вчергове звернувся також до працівників патрульної поліції з вимогою не впускати до міста великовантажні транспортні засоби, які руйнують  дороги обласного центру.

Усі новини