Як громаді стати цифровою

Четвер, 26 серпня 2021 16:30

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, зокрема, досягнення мети: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітніх серіалів. Наразі, на платформі доступний новий онлайн серіал «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities).

Серіал призначений для публічних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачі отримають покрокові інструкції та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн. Курс складається з 8 відео з вичерпною інформацією про аспекти цифровізації на рівні територіальної громади. Він допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій. За результатами проходження навчання, учасники отримають сертифікат із зазначенням кредитів обсягом 0,2 ЄКТС

Усі новини