Як подолати гендерні стереотипи: молодь Кропивницького запрошують на тренінг

Вівторок, 19 березня 2024 09:14

   Управління молоді та спорту міської ради запрошує молодь Кропивницького взяти участь в тренінгу «Впровадження гендерного підходу у професійну діяльність», який відбудеться 21 березня о 16.00 в креативному просторі KOWO.

   Партнери заходу: безпечний простір для жінок і дівчат «Затишно space», молодіжна рада Кропивницького, креативний простір KOWO.

   Гендерна дискримінація – це рудимент, який, на жаль, досі існує в суспільстві. Позбутися його можна завдяки тривалій просвітницькій діяльності, яка має бути направлена на молоде покоління.

   Мета заходу - акцентувати увагу на антидискримінаційній політиці саме у сфері професійної освіти. Адже тут найчастіше існують такі поняття як «чоловічі» або «жіночі» професії, а також фігурують стереотипи, що дівчина або жінка не може бути зварником або навіть водієм.

   Спікерка тренінгу: кейс-менеджерка безпечного простору для жінок і дівчат «Затишно space» Ольга Фоміна.

   - Завдяки таким тренінгам ми можемо продемонструвати молодим людям, що вони мають право бути ким завгодно, працювати, де завгодно та завжди рухатись в напрямку своєї мрії. Першим зареєстрованим – авторські подарунки, а всі учасники тренінгу отримають нові знання, смачне частування та оригінальні сертифікати, – зазначила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

 

Реєстрація учасників обов’язкова за посиланням:

https://forms.gle/yzsYFhuQ4uotV2Sw8

 

З метою визначення наявних у молоді Кропивницького ґендерних стереотипів у виборі професії пропонуємо попередньо заповнити анкету опитування:

https://forms.gle/JKT2mBfPu3a5bEHn6

 

Довідково:

«Затишно space» – проєкт Благодійного фонду «Схід SOS», створений спільно з «Консорціумом реагування» за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID Ukraine. БФ «Схід SOS» є імплементаційним партнером CARE, що входить до консорціуму.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01