Якісні умови ефективної роботи снігоприбиральної техніки у Кропивницькому необхідно починати створювати вже сьогодні

Понеділок, 25 листопада 2019 15:13

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до представників патрульної поліції з проханням розпочати звільнення центральних вулиць міста від припаркованих на узбіччях авто. Незабаром - зима, а отже комунальники активно візьмуться за розчистку транспортних магістралей від снігу і готуватися до цього необхідно завчасно.

Щоб прибирання було оперативним і якісним, автомобілістів вже зараз просять не паркуватись на узбіччях міських  доріг, особливо на вулицях з інтенсивним рухом громадського транспорту.

- На багатьох дорогах з пожвавленим рухом автомобілі припарковані з двох сторін, проїхати неможливо, - зауважив Андрій Райкович. – Я вже не говорю про комунальний габаритний транспорт. А зимою що буде? Треба терміново діяти, негайно почніть роботу з власниками приватного транспорту, розмістіть відповідні оголошення по радіо, встановіть відповідні знаки із забороною стоянки у зимовий період, чи визначені години. Але умови для ефективної роботи комунальної техніки ми маємо забезпечити, вона повинна нормально  працювати.

Також Андрій Райкович закликав правоохоронців контролювати зупинки громадського транспорту, особливо в центрі міста. Окрім того, сьогодні,  на думку міського голови, варто також облаштувати пункти відстою великогабаритного транспорту, та встановити поряд мобільні палатки для водіїв.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13