Який він – лідер? Знають кропивницькі школярі

Четвер, 14 грудня 2017 11:42

Поділитись своїми думками на тему лідерства в сучасному українському суспільстві в малій залі засідань міської ради Кропивницького зібрались у середу члени міського парламенту дітей. Саме засідання відбувалось у формі дебатів.

З юними лідерами учнівського самоврядування обмінялися думками і секретар міської ради Андрій Табалов та депутати міської ради Олег Краснокутський і Катерина Шамардіна.

Кожен учасник такого невимушеного діалогу мав можливість виголосити спіч на тему лідерства у молодіжному середовищі, як сформувати в собі лідерські риси, вміти згуртувати навколо себе людей заради здійснення доброї справи. Цікавились діти і тими процесами, які відбуваються в українській політиці. Також задавали чимало питань місцевим парламентарям на тему діяльності органу місцевого самоврядування, вирішення спірних питань, які так чи інакше виникають у депутатському середовищі, адже депутати є представниками різних політичних партій. А у кожної партії є своє світоглядне бачення розвитку процесів у суспільстві, методи вирішення тих чи інших проблем. Тож, як згуртувати народних обранців заради здійснення стратегічної мети?

Відповіді на всі ці питання мали б сформувати позитивний імідж місцевого самоврядування, поширення ідей децентралізації та побудови діалогу між владою та учнівською молоддю міста, залучення її активної частини до діяльності в органах місцевого самоврядування.

– В вас я бачу ту активну частину молоді, яка зможе додати впевненості владі в реалізації реформ, – зазначив Андрій Табалов. – Я бачу, що ви розбираєтесь в усіх демократичних процесах, які відбуваються в країні, хоча ви ще зовсім юні. Після такого змістовного діалогу я переконався, що підростає справжня зміна нинішнім депутатам місцевих рад. І вже через кілька років можливо хтось із вас буде обраний депутатом міської ради. Отже, і нинішній обмін думками не був марним і кожен з учасників дебатів виніс для себе чимало цікавого та корисного.

Джерело: http://www.vechirka.com.ua

Усі новини