Юні скрипальки музичної школи №1 імені Нейгауза перемогли на Всеукраїнському фестивалі у Дніпрі

Понеділок, 4 листопада 2019 10:01

У Дніпрі назвали переможців VII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Осіння феєрія талантів», конкурсна програма якого проходила  в стилі казки «Аліса в країні див». 

Талановиті кропивничанки, учениці музичної школи № 1 імені Генріха Нейгауза, Ліза Волошинова та Софія Черненко успішно   склали конкуренцію іншим конкурсантам та стали лауреатами І ступеню зі своїми новими і надзвичайно  складними програмами цього навчального року.

- Дівчата наполегливо готувалися до фестивалю,  мріяли про перемогу. Величезна концертна сцена, переповнений зал слухачів, члени журі – компетентні музиканти, казкова атмосфера. Та найголовніше – це можливість піднятися вище одну сходинку до формування музиканта-скрипаля, - відзначила викладач класу  скрипки музичної школи № 1 ім. Генріха Нейгауза Тетяна Саприкіна.

Управління культури та туризму Міської ради міста Кропивницького  вітає юних кропивницьких скрипальок з перемогою у фестивалі та  висловлює щиру подяку  викладачеві класу скрипки музичної школи № 1 імені Генріха Нейгауза  Тетяні Саприкіній, концертмейстеру  Ользі Ніколаєвій за участь та підготовку вихованців до престижного конкурсу, а батькам за моральну та матеріальну підтримку.

Усі новини