Юний кропивницький піаніст став переможцем престижного Всеукраїнського конкурсу імені Олени Вериківської

Середа, 4 квітня 2018 18:34

Учень  кропивницької музичної школи №3 Кирило Федосєєв успішно виступив у двох престижних мистецьких конкурсах, що відбувалися у Києві.

Так, у  Міжнародному конкурсі Євгена Станковича, який проходив у Мистецькому салоні Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і де пробували свої сили  юні піаністи з усіх регіонів України, юні музиканти з Білорусії, Польщі, Китаю, Кирило Федосєєв отримав диплом ІІ ступеню.             

А Всеукраїнський конкурс–огляд юних піаністів ім. Олени Вериківської, започаткований у 1996 році став зоряним для піаніста із Кропивницького. Основним завданням конкурсу є виявлення, підтримка та заохочення музично обдарованих дітей.  За роки існування конкурс, учасників якого гостинно приймає затишна зала  Київського інституту музики ім.Р.М.Глієра, набув широкої популярності, і тепер у ньому беруть участь юні піаністи від 0 до 8 класу з усієї України.  Кирил Федосєєв виборов тут диплом І ступеню і, як переможець конкурсу був запрошений до участі у Гала-концерті.

Кирило Федосєєв навчається в музичній школі №3 із 2014 року по класу фортепіано (викладач Іванова Ірина Олексіївна). Він наполегливий, старанний, відповідальний учень, який із задоволенням займається музикою. Завдяки своєму старанню і наполегливості зміг підготуватись та успішно виступити в низці виконавських конкурсів.

Усі новини