З нагоди Дня Національної поліції України у Кропивницькому відзначили кращих правоохоронців

Четвер, 4 липня 2019 13:17

Сьогодні, 04 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав із професійним святом представників поліції міста та області.
Співпраця між поліцією та міською владою триває постійно. Міська рада прийняла програму підтримки правоохоронних органів, тож в Кропивницькому активно реалізовується програма “Безпечне місто”, і нарешті обласний центр почали патрулювати п’ятеро велосипедистів-поліцейських. Очільник міста назвав правоохоронців партнерами і закликав не припиняти співпраці.

- Про завдання і проблеми з охорони громадського порядку ми з вами у міській раді говоримо систематично. Віримо, що у цих важливих справах ми з вами є партнерами, – наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. - Місто, депутатський корпус позитивно сприймають реалізацію наших спільних проектів. Тому сподіваємось, що професійне виконання всіма правоохоронними підрозділами завдань сприятиме тому, що наш обласний центр стане справді безпечним містом. А для цього необхідно ще дуже багато і системно працювати.

Подякою міської ради міста Кропивницького за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю Андрій Райкович нагородив майора поліції Руслана Якименка, капітана поліції Олексія Назарова, капітана поліції Дениса Пономаренка.

 

Усі новини