З нагоди відзначення Дня матері у Кропивницькому привітали жінок різних професій

П'ятниця, 10 травня 2019 18:36

Сьогодні, 10 травня, у Кропивницькому на площі перед міською радою відбувся святковий концерт “Мамин день”, приурочений до Дня матері, який в Україні відзначається у другу неділю травня.
Розпочалась святкова з привітань міського голови Андрія Райковича.

- Травень місяць багатий на свята, одне з яких - День матері. Немає на землі ріднішої людини, аніж мама. Дуже приємно, що сьогодні серед нас мами і з великим материнським стажем, і молоді матері, і майбутні, - відзначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Сьогодні ми вперше так відзначаємо мамин день, по-особливому святкуємо його на площі перед міською радою. Завжди там, де мама — там мир, добро, злагода. Ми хочемо, щоб наше місто було наповнене дитячим сміхом, тому бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя. Спасибі вам за ваше материнство, за вашу любов і ласку.

Цього дня для привітань запросили матерів різних професій, з різних сфер життєдіяльності обласного центру: “Мати-героїню” Лідію Репетило, лікаря-акушера Варвару Пшиник, багатодітну маму Катерину Чумаченко, берегиню будинку сімейного типу родини Діордіц — Анжелу Діордіцу, маму-учасницю проекту “Дивовижні мами” Юлію Гринджолу, маму-архітектора Ірину Кухаренко, маму- начальника майстерні з ремонту речового майна управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Ірину Плохову, муму-майстра спорту України з художньої гімнастики, тренера Ольгу Гейдарову та активну і креативну маму чотирьох дітей Ольгу Овчаренко. З рук міського голови жінки отримали подарункові сертифікати та квіти.
Також сьогодні на площі перед міською радою розгорнулись кілька локацій: пленер учнів художньої школи ім. О. Осьмьоркіна “Я малюю маму”, школа для майбутніх мам від лікарів-акушерів медичних закладів міста, майстер-клас з карвінгу, фотовиставка “Дивовижні мами” від громадської організації “Народна академія творчості інвалідів”. А фотограф Олександр Крючков дарував мамам Кропивницького фотографії з квіткової авторської фотозони. Гарний настрій матусям створювали творчі дитячі колективи міста.

 

Усі новини