З портфелями — до першого класу: у Кропивницькому дітям захисників вручили рюкзаки та сертифікати на шкільне приладдя

Вівторок, 29 серпня 2023 18:29

У Кропивницькому громадському просторі "МИР 2.0" дітям – першокласникам пільгових категорій, чиї батьки нині боронять нашу державу від ворога, та дітям вимушених переселенців, напередодні початку навчального року вручили шкільні портфелі та сертифікати на придбання шкільного приладдя сьогодні, 29 серпня.

Організатором передвересневого свята для дітвори стало управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а подарунки, які допомагатимуть першачкам здобувати знання, вручили заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- Зовсім скоро ви підете до школи. Ми сьогодні живемо у непростий час, тож освітяни підготувалися, аби ви вчилися в безпеці, цікаво і, головне, з вірою в Україну, - звернувся з вітальним словом до майбутніх першокласників і їхніх батьків Олександр Мосін. - Дякуємо вашим батькам і всім захисникам, які нині боронять нашу державу! Бажаємо вам успішного шкільного життя!

Привітав маленьких кропивничан із початком шкільного життя і секретар міської ради Олег Колюка.

- Цьогоріч свято Першовересня ми знову зустрічаємо в умовах війни. Але ми незламні, ми боремося з ворогом і обов’язково переможемо. Задля цього ми захищаємо нашу державу, задля цього ми працюємо, а ви йдете вчитися до школи. Бажаю вам наснаги, успіхів і цікавих відкриттів у Країні Знань, - побажав Олег Колюка.

Посадовці вручили дітям загиблих воїнів шкільні рюкзачки, а майже 80 майбутніх першачків отримали сертифікати на шкільне приладдя.

Подарунком для усіх запрошених став і виступ ансамблю "Колорит", а на згадку гостям свята залишиться традиційне спільне фото.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01