За 2021 рік громадський пасажирський транспорт Кропивницького перевіз понад 11 мільйонів пільговиків

Вівторок, 22 лютого 2022 13:48

У 2021-му році продовжилася масштабна транспортна реформа у Кропивницькому. Містянам презентували 10 додаткових нових автобусів середньої місткості. Про це сьогодні, під час звіту за результатами виконання бюджетних програм 2021-го року повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Кропивницької міської ради Віктор Житник.

Впродовж минулого року комунальний пасажирський транспорт перевіз понад 11 мільйонів пасажирів пільгових категорій. На це з міського бюджету витратили понад 49 мільйонів гривень. Продовжили також перевезення діток з особливими потребами, які перебувають на обліку «Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю». Для них працює окремий автобус  спецавтобус «АТАМАН». За рік він виконав майже тисячу рейсів.

- На забезпечення виплат лізингових платежів фінансовій установі за придбані у серпні-вересні 2021 року 10 автобусів марки МАЗ 206 086 спрямовано кошти у сумі понад 11 мільйонів гривень, - повідомив Віктор Житник. - Автобуси вже працюють на маршрутах міста.

Протягом року в Кропивницькому з’явилися нові автобусні та тролейбусні маршрути, додатковими транспортними засобами підсилюють існуючі, аби містянам було зручно та комфортно пересуватися містом.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13