“За чисте довкілля”: жителі Фортечного району Кропивницького наводили лад на дитячих майданчиках

Понеділок, 15 квітня 2024 17:22

Щороку в усій країні тисячі людей долучаються до Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” з однією метою: разом зробити Україну кращою та дбати про навколишнє середовище.

Так, квартальні комітети Фортечного району №14, 15 та 16 продемонстрували свою свідому позицію і прибрали на території дитячих майданчиків по вулицях Курганній і Княгині Ольги, а також поруч зі стадіоном «Юність» на перехресті вулиць Барболіна та Наталії Бракер. Ця ініціатива підтверджує турботу місцевих про комфорт та безпеку  дітей.

Попіклувались про дитячий майданчик та його стан і жителі  квартального комітету №25. Цей майданчик розташований неподалік вулиці Василя Симоненка та прилеглих територій приватних домоволодінь. Усі небайдужі  та охочі доклали чимало зусиль, щоб зробити майданчик безпечнішим, зручнішим та привабливішим для дітей та їхніх батьків.

Цими вихідними долучилися до Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” і жителі квартальних комітетів №1, 6, 7, 28 та 29.

Вони прибирали територію дитячих майданчиків у парку ім. Крючкова та по вулиці Василя Стефаника. Крім того, кропивничани прибрали ділянку вздовж дороги між квартальними комітетами №28 та 29.

Усі новини