За результатами візиту на Новоолексіївку підлеглі міського голови отримали низку доручень

Понеділок, 31 липня 2017 14:18

Андрій Райкович розповів про результати зустрічі з мешканцями мікрорайону та поставив керівникам виконавчих органів низку завдань. Так керівники управління житлово-комунального господарства за дорученням очільника міста мають відновити розмітку на кількох перехрестях. Андрій Райкович обурений тим, що на багатьох перехрестях немає ні дорожніх знаків, ні розмітки. Люди переживають за дітей, бо потік машин великий, і пішоходів вони пропускати не спішать.

Ще одне завдання управлінню ЖКГ – зробити нормальний в’їзд до дитячого садочку №70. Там уже кілька років поспіль лише ями. Міський голова дав завдання негайно обстежити територію і полагодити дорогу. А фахівці міського «Водоканалу» на перехресті вулиць Барболіна та Ушакова повинні замінити шматок водопровідної труби, адже тут її прориває постійно, і латання дірок вже не допомагає.

- Через соціальну мережу до мене звернувся мешканець будинку, що знаходиться по вулиці Комарова. Там ремонтували водопровід, роботи зробили, проте прибрати забули, – обурений міський голова. – Не забувайте, після відновлювальних робіт потрібно наводити лад. Ну невже людям треба аж до міського голови звертатись, щоб вирішити елементарні питання!

Усі новини