Загрози відключення закладів освіти від газопостачання у Кропивницькому немає

П'ятниця, 10 лютого 2017 11:16

Станом на 10 лютого загрози щодо відключення від газопостачання закладів освіти у Кропивницькому не існує. Температурний режим у всіх школах і дитячих садочках підтримується відповідно до діючих санітарних норм.

На цьому наголосила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, коментуючи рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке оперативно відбулося 9 лютого.

Нагадаємо, в результаті того, що з технічних причин двічі не відбувся тендер, оголошений управлінням освіти міської ради на закупівлю природного газу, ВАТ «Кіровоградгаз» попередило про можливе примусове відключення від газопостачання дванадцяти об’єктів управління освіти міської ради.

Комісія, з метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру об’єктового рівня в освітній сфері Кропивницького, своїм рішенням заборонила газопостачальникам здійснювати роботи із відключення від газопостачання котелень, що перебувають на балансовому утриманні управління освіти міської ради.

- Управління освіти міської ради отримало від комісії припис провести переговорні процедури закупівлі за скороченою схемою для укладання договору на постачання природного газу на лютий та наступні місяці опалювального періоду 2017 року, відзначила Лариса Костенко.

Усі новини