Заробітна плата міського голови Кропивницького продовжує надходити на благочинність

Понеділок, 27 травня 2019 14:48

Заробітна плата міського голови Кропивницького Андрія Райковича продовжує надходити на благочинність – допомогу людям, які її потребують.

Частину заробітку за квітень традиційно передали багатодітній родині Лісоволенків, яку взяв під особистий патронат міський голова, родині Глондарів, чий чоловік та батько, учасник АТО, і досі перебуває в російському полоні та членам “Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих”, якими також, вже кілька місяців поспіль опікується Андрій Райкович.

Частиною грошей із зарплатні міського голови допомогли онкохворій вчительці української мови та літератури школи – інтернату – ліцею «Сокіл». Жінка – переселенка з Донецька, до Кропивницького переїхала кілька років тому і зарекомендувала себе як професіонал своєї справи.

Ще частина коштів пішла на підготовку святкових заходів до дня медичного працівника, який проходить під патронатом міського голови Кропивницького Андрія Райковича.

Допомога міського голови стала в нагоді і гімнасткам, вихованкам ДЮСШ№3. Тепер вони зможуть закупити нову музичну апаратуру, яка використовується на кожному тренуванні та під час змагань.

Усі новини