Заслужена нагорода: у Кропивницькій міській раді відзначили керівника Дитячого будинку «Наш дім»

Вівторок, 9 лютого 2021 17:16

Сьогодні, 09 лютого, Кропивницький міський голова Андрій Райкович вручив заслужену нагороду – Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету  директору комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Наталії Вінницькій.

Міський голова відзначив високий професіоналізм очільниці закладу, успішне впровадження нею нової концепції  альтернативної форми виховання дітей та її активну громадську позицію.

Наталія Вінницька із 15 травня 2015 року за конкурсним відбором призначена на посаду директора Дитячого будинку «Наш дім» у Кропивницькому.

За час своєї роботи вона змогла об’єднати педагогічний колектив дитячого будинку спільною ідеєю впровадження нової концепції альтернативної форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення сімейно орієнтованого середовища для дітей. Талановитий керівник організовує свій колектив до формування у вихованців необхідних навичок для подальшого самостійного життя. На високому професійному рівні веде роботу щодо реінтеграції дітей у біологічні сім’ї.

Наталія Вінницька  сприяє всебічному фізичному розвитку дітей – її вихованці мають високі досягнення у спорті. Серед них – чемпіонка України з важкої атлетики та призер чемпіонату України з хортингу.

Для впровадження інноваційної методики Наталія Вінницька застосовує індивідуальний підхід до виховання кожної дитини, сприяє їх соціалізації у суспільстві, допомагає у навчанні  та побуті. Вона має високий рівень фахової майстерності і методичної підготовки. Постійно підвищує свій професійний рівень, у 2020 році - дистанційно через платформу масових відкритих онлайн-курсів. Веде активну громадську діяльність. Залучає вихованців до активного мистецького та культурного життя – діти постійно відвідують виставки, різноманітні майстер-класи, театральні та циркові вистави.

Вінницька Наталія Миколаївна користується повагою і авторитетом серед колег. У вирішенні робочих питань проявляє принциповість, оперативно приймає рішення в складних ситуаціях. За період карантину 2020 року жодна дитина у закладі не захворіла завдяки чітко налагодженим протиепідемічним заходам.

Усі новини