Зауваження від кропивничан під час публічного звіту Андрія Райковича будуть оперативно опрацьовані

Понеділок, 9 грудня 2019 14:55

Результат діяльності міського голови – це результат колективної праці всієї команди, це зусилля великого колективу органів місцевого самоврядування. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 09 грудня.

За результатами свого звіту перед громадою очільник міста надав доручення відповідним керівникам виконавчих органів міської ради. Під час публічного звіту містяни озвучили низку зауважень, пропозицій та прохань до міської влади. Їх, як наголосив міський голова необхідно розглянути і виконати оперативно, чи обов’язково запланувати на конкретний період наступного року.

- Я поставив завдання відділу по роботі зі зверненнями громадян всі пропозиції зафіксувати, опрацювати, узагальнити і розписати відповідним службам, - підкреслив Андрій Райкович. – Є такі завдання, як наприклад, встановлення шести ліхтарів на Карабінерній. Це можна зробити дуже швидко! А є скарги, над якими необхідно наполегливо працювати: багато людей не задоволені роботою маршрутних таксі на території обласного центру. Власники підприємств –перевізників не оновлюють рухомий склад, не дотримуються інтервалів руху. Сьогодні ми переглядаємо наші договорні стосунки на наступний, 2020 рік і маємо чітко прописати в умовах наші вимоги, які, у свою чергу, ставлять перед нами кропивничани. Хто не справляється з вимогами часу – нехай іде з ринку перевезень, де він отримав від містян право працювати.

Усі новини