Завжди на передовій: у Кропивницькому відзначили День Нацгвардії України

П'ятниця, 26 березня 2021 16:01

Сьогодні, 26 березня, секретар міської ради Олег Колюка, взяв участь в урочистостях, присвячених 7-й річниці від дня створення Національної Гвардії України.

Із початком російсько – української війни на Сході країни новостворені підрозділи Нацгвардії брали повноцінну участь у бойових діях АТО. Вони виконували функції служби на блокпостах, розмінування територій чи патрулювання міст. У мирній частині України нацгвардійці посилюють охорону правопорядку, виконують охорону спецоб'єктів чи спец вантажів, допомагають у підтримці громадського порядку.

Історія Кропивницької частини НГУ – це славні сторінки відданої служби, чіткого і професійного виконання бойових завдань. Пам’ять про тих, хто віддав життя, захищаючи рідну країну від ворога, вшанували хвилиною мовчання, до Алеї Слави лягли живі квіти.

- Національна гвардія завжди на передовій. Ви одними з перших пішли захищати нашу країну, коли на її територію вдерся агресор. І зараз, без страху та коливань продовжуєте виконувати бойові завдання. Але нацгвардійці не лише в ООС: ви тут, поруч, допомагаєте зберігати правопорядок на місцях. Кропивничани щиро дякують вам за службу.  Слава Національній гвардії! Слава Україні, - привітав нацгвардійців Олег Колюка.

Кращим представникам нацгвардії Кропивницького Олег Колюка вручив грамоти Кропивницької міської ради та виконавчого комітету.

Усі новини