Житлові питання кропивничан і ВПО — в полі зору громадської комісії

Вівторок, 6 грудня 2022 16:33

Сьогодні, 06 грудня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося чергове  засідання громадської комісії з житлових питань.

Члени комісії розглянули звернення чотирьох родин вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей і рекомендували виконавчому комітету взяти їх на облік для отримання тимчасового житла. Домівки наших співгромадян зруйнували російські агресори, вони знайшли прихисток у Кропивницькому і міська влада робить все, аби забезпечити людей дахом над головою.

Комісія погодила взяття трьох родин на квартирний облік у першочергову чергу (учасники бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб), одну особу, яка має статус дітини-сироти, у позачергову чергу та зняття двох сімей з квартирного обліку.

Предметом розгляду також стали заяви чотирьох мешканців гуртожитку на проспекті Університетському, 21 щодо надання ордерів на кімнати. Окрім цього, затверджено рішення про надання двом родинам службових квартир.

Усі новини