Житлові питання кропивничан — у полі зору житлової комісії

Вівторок, 20 червня 2023 16:07

Засідання громадської комісії з житлових питань відбулося у Кропивницькій міській раді під головуванням заступника голови комісії Володимира Фундовного сьогодні, 20 червня.

Відповідно до заяв та поданих документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла вісім родин вимушених переселенців з Донецької та Херсонської областей, із яких сім - у першочергову чергу, одну родину - у загальну чергу.

Також комісія погодила: взяття громадян на квартирний облік (у першочергову чергу - 3 родини учасників бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб, у загальну чергу - 1, у позачергову чергу - 1 дитину позбавлену батьківського піклування); зняття 39 родин з обліку; розгляд заяви мешканки гуртожитку по проспекту Університетському, 21 щодо надання ордера на приміщення, в якому вона проживає; виключення 3 квартир із числа службових.

Разом з тим комісія розглянула звернення комунальних підприємств щодо переоформлення особових рахунків на квартири чотирьох родин.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини