Жодного втраченого погожого дня: у Кропивницькому активно триватиме ямковий ремонт дорожнього покриття

Понеділок, 15 березня 2021 14:22

З виконанням ямкового ремонту доріг у Кропивницькому не можна втрачати жодного дня зі сприятливими погодніми умовами. На це звернув увагу комунальних служб обласного центру міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 березня.

Очільник міста доручив  доручив керівництву  КП «Універсал - 2005» активно продовжувати  ямковий ремонт транспортних магістралей  Кропивницького, розпочатий два тижні тому.

- Я ставив завдання перед управлінням ЖКГ створити оперативний реєстр ремонту “критичних” ям на дорогах міста. І щодня закривати ці ями і розриття. Не просто приїхати і кинути лопату щебню, а щільно холодним асфальтом трамбувати всі критичні ділянки, - попередив Андрій Райкович. - І суворий контроль за витратами матеріалу!

Завдання для  прес-служби міської ради - щодня демонструвати виконану роботу: люди мають  бачити, що комунальники не сидять склавши руки.

Андрій Райкович також вчергове звернувся також до поліції з проханням закрити в’їзд в місто для великогабаритних вантажівок.

- Це дуже болюче питання, легковий транспорт не руйнує наші дороги, руйнують перевантажені вантажівки, - переконаний міський голова. - Створіть єдиний маршрут для цього транспорту, але центром міста вони пересуватись не повинні! Нам не вистачить жодного бюджету, щоб знов і знов відновлювати зруйновані дороги.

Усі новини