Зібране листя з території Кропивницького вивозиться активніше, але роботи ще багато

Понеділок, 20 листопада 2017 12:01

Зібране містянами листя із території Кропивницького почали вивозити жвавіше, проте роботи з очищення вулиць і дворів міста ще вистачає і вдосконалюватися ТОВ “Екостайл” та КП “Універсал 2005” ще є куди, особливо, щодо благоустрою приватного сектора та віддалених мікрорайонах обласного центру. На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні. 20 листопада.

- Я проїхався вулицями Бєляєва, Шатила, Академіка Корольова аж до Озерної Балки вниз від гімназії, перевірив між багатоповерхівками, на риночках побував. Сьогодні я багато не говоритиму, але всім, хто відповідає за увесь той масив: ЖЕО, двірники, управління розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, спецінспекція, хто чистить проїжджу частину, обслуговує сміттєві майданчики — даю 2 дні для наведення порядку! – зауважив міський голова. - Щоб у мене більше не складалось враження, що на тих вулицях, на тих базарчиках, нога комунальника ступає дуже рідко.

Андрій Райкович доручив підлеглим також навести порядок на кінцевих зупинках громадського транспорту. На те, що місця відстою транспорту дуже часто знаходяться в занедбаному стані міському голові скаржаться жителі мікрорайонів. Водії лишають по собі недопалки, пляшки, пластикові стакани, пакети. А цього, переконаний Андрій Райкович в цивілізованому місті бути не може.

Усі новини