Зразковий аматорський колектив - студія хореографічного мистецтва "Аеліта" відзначає 20-річчя творчої діяльності

П'ятниця, 30 червня 2023 14:40

Студія хореографічного мистецтва "Аеліта", відкрилася у 2003 році на базі дитячо-юнацького клубу "Гірник". Засновником і незмінним керівником колективу є Олександра Ткаченко, яка за короткий термін змогла об'єднати спільною ідеєю коло однодумців. За роки роботи «Аеліта» стала зразковим аматорським колективом, відомим не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Серед важливих здобутків - перемоги у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях, власні концертні програми, мюзикли, театралізовані постановки, заснування у Кропивницькому щорічного Міжнародного фестивалю "Об'єднаймо дітей мистецтвом", участь в організації трьох рекордів, занесених до Книги рекордів України.

А потім прийшла війна... І колектив з першого дня вторгнення російського агресора на нашу землю став одним із потужних осередків надання гуманітарної допомоги військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Із творчим ювілеєм колектив студії привітав секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- 20 років – це яскраве свідчення високого професіоналізму, творчого пошуку, любові до обраної справи,  наполегливості в досягненні нових перемог, - відзначив у своєму вітальному слові Олег Колюка. -  Висловлюю щиру вдячність вам за вагомий внесок у формування волонтерського руху, щоденне реагування на гуманітарні виклики, активну благодійну діяльність. Бажаю миру, добра, невичерпної  енергії  у справі виховання підростаючого покоління, яскравих злетів та перемог!  Вірю у ваш успіх і зичу  нових творчих здобутків на благо нашого міста та рідної України!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13