Зусиллями міської влади і патрульної поліції у Кропивницькому зупинене незаконне дорожнє будівництво

Четвер, 17 серпня 2017 13:42

У Кропивницькому підприємець, який незаконно розпочав будівництво заїзної кишені для паркови транспорту біля власного будинку по вулиці Великій Пермській 11/2 намагався тишком завершити роботи.

На заваді незаконних дій стала громадськість: люди викликали поліцію, на місце будівництва оперативно прибули секретар міської ради Андрій Табалов та начальник спецінспекції Андрій Максюта.

Спільними зусиллями діяльність дорожників, які вже розпочали укладку основи зі щебеню під асфальтування, вдалося зупинити.

Замовник робіт знову не виявив бажання прибути для спілкування з поліцією та органами міської влади. Минулого року на бізнесмена вже складався протокол про адміністративне порушення, повідомив Андрій Максюта, і на нього був накладений максимальний за розміром штраф – 1700 гривень. Дорожний відділ патрульної поліції тоді видав спеціальний припис, що облаштування кишені у цьому місці вимогам норм, правил і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, адже, відповідно до чинних Державних будівельних норм, парковки дозволяється організовувати на відстані не менше 35 метрів від перехресть на вулицях місцевого значення, і не менше ніж за 100 метрів від перехресть на вулицях магістрального значення.

Усі новини