Андрій Райкович: є дорога — є життя, є місто, є інтерес до нього!

Середа, 4 грудня 2019 14:16

У 2019 році у Кропивницькому капітально відремонтовано дороги на 17 вулицях в різних мікрорайонах міста. На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час свого звіту перед громадськістю сьогодні, 04 грудня.

Нова дорожнє покриття об лаштоване на транспортних магістралях по Короленка, Кропивницького, Луганській, Шкільній, Осмьоркіна, Архангельській, Тобілевича і ще десятка інших вулиць. Мікрорайон Велика Балка понад 20 років мріяла про з'єднання з Полтавською, щоб не їхати до автовокзалу, до пологового, до лікарні швидкої меддопомоги через усе місто. Тепер весь маршрут забирає 10 хвилин!

- Ми розпочали ремонт Полтавської, зробили вулицю Кропивницького і далі продовжимо Полтавську, щоб закільцювати рух і розвантажити транспортні артерії в центр міста. Нам необхідно і далі вдосконалювати цей кейс, щоб новий громадський транспорт курсував якісними дорогами, - наголосив Андрій Райкович. - Місто бачить, що ми не просто ремонтуємо асфальтове покриття. Не секрет, що мережі, комунікації у Кропивницькому вкрай потребують заміни, і ми поступово це виконуємо.

За словами міського голови, вулиці Вокзальна, Академіка Корольова, магістралі між спальними мікрорайонами, сполучення між Лелеківкою і Балашівкою, загалом трафіки від околиць до центру — стануть пріоритетами в наступному, і на подальші роки. 

Усі новини