Андрій Райкович: освіта - завжди пріоритет!

Середа, 16 вересня 2020 21:33

 На Гірничу гімназію у Кропивницькому чекає капітальний ремонт. У закладі будуть реконструйовані  покрівля та харчоблок. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з колективом гімназії сьогодні, 15 вересня.

Освіту тут здобувають майже півтисячі школярів. Щоб вчитися дітям стало ще цікавіше та продуктивніше, школу забезпечили сучасною комп’ютерною технікою: придбали інтерактивну дошку, планшети, ноутбуки, принтери. А сьогодні Андрій Райкович привітав педагогічний і учнівський колективи школи з новим навчальним роком, а технічний арсенал гімназії поповнився сучасним приладом, здатним перетворити який будь-яку поверхню на інтерактивну дошку.

Гірнича гімназія за останні роки суттєво поповнилася новітнім технологічним обладнанням, спортивним інвентарем. Огорожу шкільного подвір’я капітально відремонтували.

- Крок за кроком ми робимо все необхідне, щоб кожна школа Кропивницького ставала сучасною, комфортною та давала максимум знань для своїх вихованців. Освіта – пріоритет, - наголосив Андрій Райкович. - Ми зробили багато. Але, повірте, я знаю, що попереду роботи ще чимало. У нас в планах - ремонт покрівлі та харчоблоку цієї гімназії. Проектно — кошторисна документація на капітальний ремонт вже готова!

Усі новини