Андрій Табалов: Кропивницький перетворюється на доступне місто – це пріоритетне завдання діяльності міської влади

Четвер, 6 грудня 2018 16:44

Сьогодні, 06 грудня, з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю члени обласної органiзацiї УТОС у Кропивницького отримали грошову допомогу від міської влади.

Вручив матеріальну підтримку кропивничанам,  що мають проблеми із зором, секретар міської ради Андрій Табалов

- Найперше, хочу побажати вам міцного здоров’я, а міська влада, у свою чергу, робить і робитиме усе, щоб вам у рідному місті жилося комфортно, - наголосив у своєму слові Андрій Табалов. - Треба відзначити, що нами було кардинально змінено якість комунального транспорту, яким тепер можуть користуватись усі без винятку жителі обласного центру. У місті працюють світлофори з голосовими сигналами, побудовані пандуси, особливо це стосується державних і комунальних установ. Також зараз відбувається реконструкція будівлі під найсучасніший Центр надання адміністративних послуг - ”Прозорий офіс”. Будівля буде обладнана ліфтами, з допомогою яких люди у візках зможуть дістатися необхідного поверху, і взагалі, Центр буде максимально зручним для всіх громадян, оскільки тут можна буде отримати повний спектр послуг, вирішити всі свої питання. Позитивні зрушення обов’язково продовжуватимуться і надалі, всі пропозиції і критика будуть взяті до уваги, а сьогодні хочу вручити вам невеличкі подарунки від міської влади.  

Секретар міської ради виконав рішення виконавчого комітету міської ради Кропивницького і вручив 69 членам громадської організації таку необхідну матеріальну допомогу у сумі 1000 гривень кожному.

Усі новини