Для вивезення прибраного з території Кропивницького снігу створено шість спеціалізованих майданчиків

Понеділок, 21 січня 2019 15:02

Сніг з вулиць Кропивницького, особливо із центральної частини міста необхідно вивозити. На цьому наголоси міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 21 січня.

- Журналісти абсолютно правильно акцентують увагу на проблемі нагромадження снігу на тротуарах у Кропивницькому, - відзначив очільник міста. – При сильних опадах, зібраний сніг необхідно вчасно вивозити на спеціально обладнані майданчики для його складування. І тут важлива не тільки активна робота комунальних служб у цьому напрямку, а і відповідна координація дій з усіма керівниками підприємств, установ і організації обласного центру. Має проводитися постійна цілеспрямована роз’яснювальна робота щодо необхідності розчищення прилеглих до підприємств і закладів  територій і оперативного вивезення снігових завалів. У той же час, імена «героїв», які не виконують правила благоустрою території міста мають стати відомими громаді.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста, у Кропивницькому визначені шість місць  складування чистого снігу, що вивозитися з території міста

Майданчик № 1 – правий берег річки Інгул між вулицями Каховською та Глиняною (Андріївською);

Майданчик № 2 – правий берег річки Інгул вулиця  Київська (міський дитячий пляж);

Майданчик № 3 – лівий берег річки Інгул вулиця Київська (парк Космонавтів);

Майданчик № 4 – Парк Перемоги  вулиця  Садова (район телецентру).

Майданчик № 5 – мікрорайон Новомиколаївка, незакінчене будівництво злітної смуги;

Майданчик № 6 – мікрорайон Завадівка, недобудований полігон сміттєвих відходів.

Координація роботи по складуванню  чистого снігу на визначених майданчиках покладене на профільне комунальне підприємство "Кіровоград –  Універсал 2005".

Усі новини