Дощ, сніг і мороз одночасно! Комунальники Кропивницького з ночі протистоять черговому наступу стихії

Субота, 20 січня 2024 13:32

Працівники комунальних підприємств і вся спеціалізована техніка від початку снігопаду вийшли на вулиці Кропивницького. Про це повідомив директор комунального підприємства «Кіровоград-2005» Віктор Панішко.

- Із ночі 12 одиниць техніки нашого підприємства приступили до роботи, - відзначив Віктор Панішко. – Шість автомобілів МАЗ і шість тракторів забезпечили посипання і розчищення від снігу транспортних магістралей, доріг з пожвавленим рухом автомобілів і громадського транспорту, спусків, підйомів, перехресть. Вдень працюватимуть шість автомобілів – реагуватимуть на ситуацію.

Зранку вийшли на роботу і працівники інших комунальних підприємств – КП «Благоустрій», Ритуальної служби, ЖЕО. В зоні їхньої відповідальності пішохідні  маршрути прибудинковими територіями та зеленими зонами міста.

Прохання у комунальників залишається одне – не залишати автотранспорт на узбіччях доріг для ефективнішої роботи снігоприбиральної техніки.

У свою чергу, інспекція з благоустрою звертається до керівник підприємств. Установ та організацій усіх форм власності та мешканців приватного сектору забезпечити благоустрій на закріплених та власних територіях

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13