Капремонт магістралі по вулиці Полтавській виходить на фінішну пряму – стартує реконструкція Кропивницького мосту

Понеділок, 21 вересня 2020 14:23

Усі дорожні роботи, що триватимуть до закриття сезону будівництва у Кропивницькому, перебуватимуть на жорсткому контролі. Відповідне завдання міський голова Андрій Райкович поставив перед своїми профільними заступниками і керівниками виконавчих органів міської ради під час апаратної наради сьогодні, 21 вересня.

Минулого тижня підрядна організація ТОВ “Містобудівельний загін №112” розпочала капітальний ремонт аварійного Кропивницького мосту. У зв’язку з цим перекрито рух транспорту по вулиці на ділянці від Великої Пермської до Миколи Смоленчука. Перекриття дроги призвело до того, що на цьому відрізку шляху періодично виникають затори.

- Необхідно організувати рух транспорту у цьому місці таким чином, щоб максимально усунути всі проблеми в години -пік. Така ситуація викликає невдоволення у мешканців міста, - наголосив Андрій Райкович, звертаючись до патрульної поліції. – А будівельникам необхідно чітко дотримуватися розроблених графіків виконання робіт, працювати максимально ефективно, щоб стелити асфальт в морози. Все має бути виконуватися послідовно і максимально якісно.

Наближається до завершення у Кропивницькому і ремонт транспортної магістралі по вулиці Полтавській. Вже найближчими днями тут вкладатимуть верхній шар асфальтового покриття, поінформував міський голова. А тому на кілька днів доведеться припинити рух тролейбусів, що курсують вулицею. Про час і дату виконання фінішних робіт буде повідомлено додатково.

Усі новини