Конкурентноспроможна економіка: експортоорієнтовані підприємства Кропивницького запрошують на воркшоп

П'ятниця, 17 березня 2023 16:07

Кропивницькі експортоорієнтовані підприємства запрошують до участі у воркшопі на тему "Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку", який проведуть Кіровоградська обласна військова адміністрація, Кропивницькою міська рада спільно з Експортно-кредитним агентством (ЕКА) за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Воркшоп відбудеться 27 березня в приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, що знаходиться за адресою: вул. Преображенська, 79А. Початок заходу о 10:00.

Під час заходу запланована презентація експертами Експортно-кредитного агентства актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють під час дії воєнного стану.

У воркшопі також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку, Ощадбанку, Укрексімбанку, Приватбанку та Кредобанку, які у партнерстві з ПрАТ "Експортно-кредитне агентство" вже надають підприємцям пільгове кредитування на виконання експортних контрактів, та експортери, які скористались підтримкою.

Після закінчення воркшопу учасники можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки.

Участь у заходах буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують здійснювати зовнішньоекономічну діяльність.

Реєстрація учасників заходу здійснюється до 14:00 24 березня шляхом заповнення онлайн анкети, яка знаходиться за посиланням: https://forms.gle/7XnejyGPzFR9xgNT8.

Програму заходу надішлють на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Усі новини