Кропивницькі комунальники готові до ускладнених погодних умов

П'ятниця, 5 січня 2024 19:29

За повідомленням Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, 7 та 8 січня очікуються складні погодні умови. Прогнозується дощ з переходом у мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу,  хуртовина, снігові замети. Температура знизиться вночі до 16° морозу, вдень до 5-10° морозу. У зв'язку з ускладненими погодними умовами усі комунальні служби перейдуть у посилений режим чергування, щоб вчасно реагувати на надзвичайні ситуації. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

- Комунальні служби готові до ускладнення погодних умов. Наказом головного управління житлово-комунального управління усі комунальні підприємства переведені в режим посиленого чергування, і техніка, і люди готові зустріти негоду, - повідомив Олександр Вергун. - Маємо запас посипного протиожеледевого матеріалу, шансовий інструмент. Аварійні бригади теплопостачального та водопровідно-каналізаційного підприємств також забезпечені відповідною технікою і матеріалами.

Посадовець звернувся до власників автотранспорту, аби не ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки, не залишати автомобілі на узбіччях доріг, утриматися від поїздок власним автотранспортом.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34