Кропивницькі спортсмени отримали від міської влади винагороди за перемоги на змаганнях міжнародного рівня

Вівторок, 11 червня 2019 17:47

Сьогодні, 11 червня, у Кропивницькому відзначили спортсменів, які своїми звитягами прославили рідне місто на змаганнях найвищого рівня. Перед початком чергового засідання п’ятнадцятої сесії міської ради. міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов  вручили сертифікати на отримання грошової винагороди скелелазу Ярославу Ткачу та його тренеру Миколі Побережцю і гирьовику Геннадію Тимофєєву і його наставнику Сергію Шевченку. Спортсмени отримають винагороду у розмірі 10 тисяч гривень, а їхні тренери – по 5 тисяч гривень.

За інформацією начальника управління молоді та спорту Сергія Колодяжного, 17-18 травня в італійському місті Меццоламбардо відбувся розіграш Кубку Європейських чемпіонів зі скелелазіння серед молоді та юніорів. У престижних змаганнях взяли участь 86 найсильніших скелелазів Європи. Кропивницький у складі національної збірної команди України представляв учень КДЮСШ № 1 міської ради Ярослав Ткач. У складній боротьбі Ярослав виборов перемогу і став чемпіоном Європи.

А вже із 18 по 24 травня у Франції, в місті  Обена він взяв участь у  чемпіонаті світу зі скелелазіння серед школярів. На змагання з’їхалися 56 спортсменів із чотирьох континентів світу. У фінальному раунді змагань Ярослав Ткач продемонстрував найкращий результат серед усіх спортсменів і впевнено завоював звання чемпіона світу в особистих змаганнях. Тренує скелелаза Микола Побережець.

У німецькому місті Штольберг із 29 травня по 03 червня проходив чемпіонат Європи з гирьового спорту. Учасниками змагань стали 350 спортсменів із 23 країн. У складі національної збірної України виступав учень КДЮСШ № 1 міської ради Кропивницького Геннадій Тимофєєв. Кропивницький спортсмен виборов три срібні нагороди в різних дисциплінах. Тренує кропивницького спортсмена Сергій Шевченко.

Усі новини