Міський голова Андрій Райкович закликає кропивницьку поліцію до співпраці

Понеділок, 22 травня 2017 14:21

Побороти «стихійну» торгівлю у Кропивницькому міська рада без втручання правоохоронців не зможе. На цьому неодноразово наголошував міський голова  Андрій Райкович.

 - Потрібна передусім  ваша воля, щоб виконати закон, – звернувся до представників поліції Андрій Райкович. - Чому ви не робите те, що покладено на вас державою? Ми створюємо всі необхідні умови для того, щоб протистояння торгівлі на асфальті було ефективнішим: місця на ринках є, холодильники для конфіскованої продукції є, наш муніципальний патруль готовий щодня працювати, але з поліцією. Бо тільки ви маєте право скласти протоколи, вилучити товар у спекулянтів і довести цю процедуру до логічного завершення. Надворі – літо! Скільки можна терпіти ці пляшки з молоком, сир, кролів, кров’янку, рибу і курей на землі?!

Міський голова наголосив також, що боротись необхідно не з бабусями, які продають пучку вирощеної на власному городі зелені, а з перекупщиками і спекулянтами, які заполонили вулиці міста.

Своє обурення міський голова висловив і щодо ігнорування звернення міської влади запровадити на території Кропивницького патрулювання на велосипедах, які їм подарували минулого року. В листі, отриманому від керівництва патрульної поліції, зазначено, що патрулювати центральні сквери, Набережну на двоколісних вони не можуть, бо не мають відповідних веломундирів.

- Це офіційна відповідь, – зауважив очільник міста. - Я розумію, що подарунки відбирати негарно, але нам доведеться повернути в місто ці велосипеди і наша міська дружина без велотріко, а у звичайних штанах успішно зможе виконувати цю місію. Із цього можна лише сміятися, але просити владу придбати вам ще й спецштани - напевно, є перебір.

Усі новини