Міський голова вимагає від правоохоронців якнайшвидше розслідувати акти вандалізму у Кропивницькому

Понеділок, 23 липня 2018 13:38

Під час апаратної наради міського голови сьогодні, 23 липня, Андрій Райкович торкнувся кількох резонансних подій, які трапились минулого тижня.

- Що відбувається на будівництві дороги на Тютюшкіна, напевно більшість народу, журналісти вже зрозуміли. Підігріта провокація, в яку втягнуто людей. Але є межа й провокаціям, бо вже дійшло до рукоприкладства - маємо випадок, що до заступника начальника управління простягли руки, - зауважив очільник міста. - Будемо й надалі спостерігати, як “підігрівають”, обдурюють, намовляють — називайте як хочете — пару бабусь чи молодиків і вони кидатимуться під бульдозер, який рівняє полотно на вулиці, чи підуть перекривати Короленка, вулицю, де щохвилини мчать швидкі в лікарню чи в пологовий?

Міський голова звернувся до керівників правоохоронних структур з вимогою якнайшвидше та ретельніше розслідувати такі випадки. Також Андрій Райкович звернув увагу правоохоронців на випадки крадіжок плитки на Набережній, актів вандалізму щодо встановлених нещодавно табличок-вказівників тощо. 

- Кілька ночей знімають плитку вже з правої частини Набережної, за 5 метрів від великого мосту. ЇЇ не 5 хвилин знімають! Жоден автопатруль не помітив, - наголосив міський голова. - На Дворцовій понівечили стели в cквері біля “Першого трамваю”, по Громадському бюджету виконали гарний проект - 14 вказівників. За одну ніч погнули в центрі на Дворцовій всі вказівники.

Андрій Райкович висловив сподівання, що правоохоронні органи швидко і професійно розслідують усі згадані ним випадки, і наголосив, що громада міста чекає від них відповідної реакції і професійних дій.

Усі новини