На День незалежності України в Кропивницькому пригощалися смаколиками і допомагали українській армії

Четвер, 24 серпня 2017 15:43

Сьогодні, 24 серпня, вже традиційно у Кропивницькому з нагоди Дня Незалежності України на площі перед міською радою відбувся “Фестиваль українських смаколиків”.

У фестивалі взяли участь кухарі та кондитери з дошкільних навчальних закладів, їдалень установ та організацій міста, закладів громадського харчування, народні умільці, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, активісти квартальних комітетів Фортечного і Подільського районів.

Скуштувати смачні традиційні українські страви та поспілкуватись з кропивничанами завітав на фестиваль секретар міської ради Андрій Табалов.

- Ми знаємо, що українська народна кухня –надзвичайно смачна, а всі смаколики, які пропонуються сьогодні на фестивалі лише підтверджують це, - відзначив Андрій Табалов. – Важливо також, що всі виставлені на фестивалі страви можна придбати, заплативши за них ціну в межах своїх можливостей. Це може бути одна гривня, а може і сто. А всі зібрані від розпродажу гроші будуть передані нашим волонтерам і підуть на потреби українських воїнів.

Усі новини