Навічно в строю: У Кропивницькому попрощалися з воїном-Героєм Владиславом Борисенком

Субота, 6 січня 2024 13:26

Клята війна забирає цвіт української нації. На Рівнянському кладовищі у Кропивницькому віддали останню шану воїну-Герою Владиславу Борисенку сьогодні, 06 січня.

Владислав Борисенко народився 17 червня 1997 року у Кіровограді. З 2003 року навчався в гімназії імені Т.Г.Шевченка, потім у ліцеї при педагогічному університеті імені В. Винниченка. Отримавши середню освіту, продовжив навчання у цьому ж університеті, здобувши у 2018 році ступінь бакалавра з прикладної лінгвістики, а за два роки потому — ступінь магістра за спеціальністю правоохоронна діяльність. У 2021 році вступив до аспірантури кафедри історії та права.

З дитинства Владислав виховувався як справжній чоловік, воїн, патріот та майбутній захисник своєї країни. Любив займатися різними видами спорту та стрільбою, пройшов багато різних курсів із військової підготовки.

Владислав Борисенко був веселим та харизматичним. Мав багато друзів, адже дуже легко знаходив спільну мову з будь-ким, був ерудованим і цікавим співрозмовником, добрим і чуйним.

Із перших днів повномасштабної агресії російської федерації проти нашої країни долучився до лав оборонців Кропивницького та вступив до міської дружини, згодом вступив до лав Збройних Сил України та продовжив захист Батьківщини вже як військовослужбовець. Брав участь у боях за південь України. За гарну та сумлінну службу отримав звання молодшоого сержанта, останні місяці займав посаду командира відділення.

19 грудня 2023 року, виконуючи бойове завдання, Владислав віддав життя, захищаючи свою землю від ворога.

Вічна пам’ять та слава справжньому воїну та патріоту України!

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34