Під час новорічних свят комунальні служби Кропивницького особливо ретельно підтримуватимуть у місті порядок і чистоту

Понеділок, 18 грудня 2017 15:01

Із теми наведення у Кропивницькому комунального порядку розпочав сьогодні, 18 грудня, апаратну нараду міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Дощові дні заважали повноцінно прибирати місто, але надалі синоптики обіцяють похолодання, і дощ має припинитись, тому Андрій Райкович дав завдання не припиняти прибирання в місті.

- Не залишаємо під бордюрами те, що “Глобус” змітає з дорожнього полотна. Особливо звертаю увагу на зупинки громадського транспорту, – наголосив очільник міста. - Недопалки, папірці, обгортки від морозива і цукерок - це те, що я бачу на великих зупинках. От такий у нас народ! Але служби, які відповідають за належний порядок на зупинках, зобов'язані їх щодня прибирати!

ЖЕО, які слідкують за тротуарними частинами доріг у місті, теж повинні щодня якісно обслуговувати ці території. За умови, якщо будуть морози, на вулиці виїде техніка, аби посипати шляхи. Окреме завдання отримали спеціалісти управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення - направити листи всім керівникам закладам торгівлі і громадського харчування з нагадуванням систематично прибирати урни біля входів і на зупинках, де розташовано чимало магазинів і кафе. Особливо це стосується мережі супермаркетів «АТБ», що розташовані в центрі міста.

- Не бідна мережа! Там є прибиральники? Нехай щогодини виходять і чистять урни біля вхідних дверей і прилеглі східці, – звернувся Андрій Райкович. - Спецінспекцію прошу теж напередодні святкових днів більше уваги приділяти порядку саме в громадських місцях. До ладу мають довести також зупинки громадського транспорту та біг – борди, реклама з яких, після тривалих дощів почала обпадати. 

Усі новини