Подяка сильним духом: секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка передав подарунки підопічним громадської організації “Серце матері”

Четвер, 11 січня 2024 18:34

У Міжнародний день “Дякую”, який відзначається сьогодні, 11 січня, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка відвідав Центр молоді з інвалідністю “Сильні духом” Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”, щоб передати його підопічним подарунки та подякувати.

Подарунки, а це посуд, ковдри, необхідні у побуті речі, настільні ігри для розвитку і звісно ж смаколики, від себе особисто, а також від Благодійного фонду “Збережемо Українців” Олег Колюка передав вихованцям Центру і подякував за вміння любити життя.

- Сьогодні ми дякуємо працівникам Центру “Сильні духом” і громадській організації “Серце матері” за те, що опікуються дітьми з інвалідністю, а вихованцям Центру дякуємо за те, що не втрачаєте сили духу, любите життя, навчаєтеся самі і нас навчаєте любити і цінувати його, - відзначив Олег Колюка.

Посадовець з радістю долучився до творчого заняття і разом із дітьми виготовив патріотичного ангелочка. А на згадку про зустріч усім залишиться спільне фото.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28