Погода і стабільна робота КП «Теплоенергетик» у Кропивницькому сприяли економії газу, але борг за тепло залишається значним

Вівторок, 30 січня 2024 14:32

Централізоване теплопостачання у Кропивницькому минулого  тижня здійснювалося у штатному режимі, без аварій на теплотрасах, дрібні проблеми, що виникали, вирішувалися оперативно. Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 30 січня.

- КП «Теплоенергетик» має активно готуватися до початку реконструкції системи теплопостачання Кропивницького, продовжувати вводити в експлуатацію модульні котельні в мікрорайонах міста і на об’єктах соціальної інфраструктури відповідно до розробленого проекту, - наголосив Олександр Мосін. – Крім того, в умовах постійної загрози ракетних атак російських агресорів, колектив теплогенеруючого підприємства  повинен бути готовим оперативно переключатися на роботу в автономному режимі, проводити регулярні практичні навчання.

Погода і стабільна робота підприємства сприяли невеликій економії газу для підприємства, утім існує заборгованість за отриману послугу з теплопостачання перед КП “Теплоенергетик”.

За інформацією директора підприємства Олександра Чельника, зокрема, за нинішній опалювальний сезон без урахування січня державний бюджет заборгував майже 18,7 мільйона гривень, міський бюджет — 5,9 мільйона гривень, населення — 11, 480 мільйона гривень.

- Загальний борг за послугу теплопостачання за попередні опалювальні сезони становить 160 мільйонів гривень. – відзначив Олександр Чельник.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01