Працюють постійні депутатські комісії: Кропивницька міська рада готується до чергової сесії

Середа, 13 березня 2024 17:24

Сьогодні, 13 березня, свої засідання провели одразу три постійні депутатські комісії:   з питань бюджету та податкової політики під головуванням депутата Дмитра Бірця, за участі заступника міського голови Олександра Мосіна й керуючої справами виконавчого комітету Світлани Балакірєвої, комісія з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту під головуванням депутатки Наталі Чередніченко, а також комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва під головуванням депутата Артема Стрижакова.

Члени комісії з питань бюджету та податкової політики окрім профільних питань, що стосувались звіту про виконання бюджету Кропивницької міської територіальної громади за минулий  рік та внесення змін до бюджету на поточний рік, також розглянули низку інших питань. Зокрема, на розгляд комісії були винесені проєкти рішень що стосувались внесення змін до трьох профільних програм:  Міської програми профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2024-2026 роки, Програми соціальної підтримки, розвитку та становлення сімей, дітей та молоді м. Кропивницького на 2023-2025 роки, Програми соціальної підтримки, розвитку та становлення сімей, дітей та молоді м. Кропивницького на 2023-2025 роки.

Комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва погодила проєкт рішення про Положення про департамент містобудування та земельних ресурсів Кропивницької міської ради в новій редакції. 

Комісія з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту також розглядала і погоджувала свої профільні питання: про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр №1” ; про перейменування закладу освіти» (КЗ «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 36 «Катруся» Кропивницької міської ради»); про затвердження Плану дій із забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Кропивницької міської територіальної громади. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13